رادیوگرافی چیست

چرا رادیوگرافی انجام می دهیم

رادیوگرافی چیست

چرا رادیوگرافی انجام می دهیم

چگونه رادیوگرافی در درمان بیماری ها به ما کمک می کند

کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰

 

تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی چطور انجام می شود

 
تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی

تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی

با سونوگرافی چطور می توان بیماری های کلیوی را تشخیص داد؟

سونوگرافی کلیه روشی امن و بدون درد است که از امواج صوتی برای گرفتن تصاویر از کلیه، رحم و مثانه استفاده می کند.

تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی :

کلیه ها که ارگان هایی به شکل لوبیا می باشند، در پشت حفره شکمی درست بالای کمر قرار گرفته اند. از آن جایی که کلیه ها نیز از ارگان های مهم بدن به شمار می روند، کار پاک سازی مواد زائد از خون را انجام می دهند و ادرار را تولید می کنند.

در طی عکسبرداری، دستگاه سونوگرافی امواج صوتی را به کلیه می فرستد و تصاویر روی کامپیوتر ذخیره می شوند. تصاویر سیاه و سفیدی که گرفته می شوند، ساختار داخلی کلیه ها و دیگر ارگان های مرتبط را نشان می دهند.

تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی

در ادامه تشخیص بیماری های کلیوی با سونوگرافی، پزشک ممکن است انواع خاصی از این بیماریها را ذکر کند. طی این آزمایشات و تصویربرداری ها :

  • اندازه کلیه ها داده می شود.
  • علائم آسیب در کلیه ها دیده می شود.
  • ناهنجاری هایی که از زمان تولد همراه فرد می باشد.
  • عوارض عفونت ادراری نیز دیده می شود.
  • کیست یا تومور.

شاید برخی بیماران برای عکسبرداری کلیه نگران باشند. اما جای هیچ نگرانی نیست، زیرا آمادگی خاصی برای این تصویربرداری نمی باشد. البته ممکن است پزشک به بیمار توصیه کند که قبل از سونوگرافی نه چیزی بخورد و نه نوشیدنی میل کند. حتی بعضی وقت ها هم باید با مثانه پر سونوگرافی انجام داد. در چنین شرایطی ، دستورالعمل های خاصی باید رعایت شود که پزشک آن ها را شرح می دهد.  

فقط حواستان باشد؛ در صورتی که داروی خاصی مصرف می کنید، قبل از تست به تکنیسین بگویید. نگران زمان هم نباشید، کمتر از ۳۰ دقیقه تمام می شود.

بعد از اینکه رادیولوژیست تصاویر گرفته شده را بررسی و تفسیر کرد، آن ها را نزد پزشک می فرستد. اگر نتایج سونوگرافی به نظر نرمال نرسد، پزشک دوباره آزمایش می نویسد. نتایج سونوگرافی کلیه هم یکی دو روزه آماده می شود که اغلب هم به خود بیمار یا یکی همراهش داده می شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی